TYVEK® 800 J – ÚJ TERMÉKSZOLGÁLTATÁSOK

Share

Tyvek® 800 J – a 3. típusba tartozó anyagok ellen védő, jól szellőző ruházat

A DuPont új, folyadékzáró, egyben kényelmes és strapabíró védőruhája

  • Vegyi anyagokkal, folyadékokkal és/vagy olajjal szembeni védelmet megkövetelő, erősen nedves környezetben való alkalmazásokhoz tervezett új megoldások
  • Átfogó védelem számos veszéllyel, így a nyomás alatt lévő folyadékokkal szemben is
  • A Tyvek® alapján tartós és jó szellőzést biztosít
  • A viselő mozdulataihoz igazodó, ergonomikus kialakítás

Tudja meg, megfelelő-e ez az öltözék az Önnek

Bármilyen hatás is éri, a kényelmes védőruházat megfelelő védelmet biztosít.

A Tyvek® 800 J a DuPont új, korlátozott élettartamú, 3. típusú* vegyvédelmi ruházata, amely a túlnyomásos vízbázisú vegyszersugarak elleni védelmet jó szellőzéssel, tartóssággal és a mozgás szabadságával kombinálja, a „Tyvek® áthatolhatatlan technológiának” köszönhetően. Az új Tyvek® 800 J viselői számára kényelmes és strapabíró védelmet biztosít.

MINTA KÉRÉSE

Érdekli a TYVEK® 800J? Lépjen kapcsolatba velünk!

Kérjen további információt

TÁMOGATÁS


Az új, potenciálisan előnyös innováció elfogadása nehézségekbe ütközhet és időigényes lehet. Szakértőink az alábbi szolgáltatásokat kínálják Önnek annak érdekében, hogy segítsék a konkrét igényeinek megfelelő új ruházat alkalmasságának ellenőrzésében.


Jelezzék, ha a termék megfelel az igényeimnek Küldjenek kiegészítő információkat Send me a sample

Your contact information

A tevékenységei

magas nyomású tisztítás Testnedvek kezelése Élelmiszer hulladék kezelése Folyékony hulladék kezelése Ellenőrzés karbantartás Takarítás szolgáltatás Homokszórás Fölezés / lemosás Vegyszeres maratófürdő vegyszeres maratás egyéb

* A kézelők, a bokarészek, a csuklya és a cipzárvédő kiegészítő szigetelése szükséges a 3. típusú folyadékzáráshoz.

A DuPontnak fontos adatai védelme. Személyi adatait (nevét, e-mail címét, telefonszámát és egyéb elérhetőségi adatait) elsősorban az Amerikai Egyesült Államokban található, kiemelt ügyfélrendszerben tároljuk. Az adatokat a DuPont, annak leányvállalatai, partnerei, illetve más országokban lévő, kijelölt harmadik felek használják fel a kért termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatos tájékoztatás biztosításához. További információ a www.privacy.dupont.com webhelyen található.